Eddig bírta a pelenkák mellett: Kovács Ágit szíve visszahúzza az uszodába

úszás Kovács Ágnes gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Ági eltűnt a világ szeme elől, ugyanis csak kisfiára, Gábor Dominikra koncentrált. A fiatal édesanya viszont most újra Európa-bajnokságra készül, ugyanis visszatért az uszodák világába: a Magyar Úszószövetség marketing- és kommunikációs vezetője lett.

A Mokkában elmesélte, egyelőre nem téma náluk a családbővítés, most a munkára koncentrál. Arról is beszélt, kisfia is nagyon élvezi a lubickolást, már most látszik, hogy örökölte édesanyjától a víz szeretetét.

Megszületett Majtényi Bálint, a Harcsa Veronika Quartet dobosának hetedik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120504-megszuletett-majtenyi-balint-a-harcsa-veronika-quartet-dobosanak-hetedik-gyermeke.htmlEgyértelműen az apjára hasonlít! Íme, Alanis Morissette kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120328-egyertelmuen-az-apjara-hasonlit-ime-alanis-morissette-kisfia.htmlHogyan lehet pillanatok alatt lefogyni? Az aranytorkú énekesnő elárulta a titkothttp://www.life.hu/anyaskodj/20120502-hogyan-lehet-pillanatok-alatt-lefogyni-az-aranytorku-enekesno-elarulta-a.htmlKiköpött apja a Pókember sztárjának kislánya - Ritka képekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120424-kikopott-apja-a-pokember-sztarjanak-kislanya-ritka-kepek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.