Kicsinek szebb volt: Halle Berry lánya manapság inkább apjára hasonlít

Gabriel Aubry kislány Halle Berry Olivier Martinez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre csak nő Halle Berry tündéri kislánya, Nahla.


Northfoto
Northfoto

Nahlának kétségkívül nagy szerencséje van, hiszen édesanyja meseszép, apja pedig szintén a kívánatos külsejéből él, hiszen modell. A pici lány vonásai azonban egyre markánsabbak és férfiasabbak, de reméljük, később ezek majd finomodnak, és ő is olyan szép lesz, mint Halle. Nahla családja egyébként még egy nagyon jóképű férfival gazdagodott: a francia sármőr, Olivier Martinez hamarosan oltár elé vezeti Halle Berryt, így a kislánynak nemcsak az édesapja, de a mostohaapja is igazán jóképű lesz.

Tipp! Amikor sír a rajz - Szexuálisan bántalmazott gyerekek rajzai. Kattints a galériáért!



A te csemetéd hogyan rajzolja le a családod?http://www.life.hu/anyaskodj/20120516-a-te-csemeted-hogyan-rajzolja-a-csaladod.htmlEgyke gyerekek: nagyobb kihívást jelentenek a szülőknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120515-egyke-gyerekek-nagyobb-kihivast-jelentenek-a-szuloknek.htmlElvesztette kisbabáját az egykori Big Brother-sztár - A bejelentés után történt a tragédiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120510-elvesztette-kisbabajat-az-egykori-big-brothersztar-a-bejelentes-utan.html"Nem bírtam megfogni a fiamat" - Így szültemhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120509-nem-birtam-megfogni-a-fiamat-igy-szultem.htmlEddig bírta a pelenkák mellett: Kovács Ágit szíve visszahúzza az uszodábahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120511-eddig-birta-a-pelenkak-mellett-kovacs-agit-szive-visszahuzza-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.