Megmutatta a pocakját is: kisbabát vár az RTL Klub mosolygós műsorvezetője

terhesség műsorvezető Dombovári Vanda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre elárulta az RTL Klub műsorvezetője, miért kerekedett ki az utóbbi időben. Dombovári Vanda ráadásul már az ötödik hónapban van. A mindig jó kedélyű műsorvezető boldogabb, mint valaha, hiszen pár hónapon belül világra hozza első gyermekét.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!


Az agglegényélet már a múlté? Ezt rebesgetik az RTL Klub jóképű műsorvezetőjérőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120607-szello-istvan-mar-nincs-egyedul.htmlVéget ért a nagy szerelem - Elköltözött férjétől az RTL Klub csinos műsorvezetőjehttp://www.life.hu/szeress/20120524-elkoltozott-ferjetol-az-rtl-klub-csinos-musorvezetoje-madia-vivien-.htmlÁtszabatják magukat az RTL Klub sztárjaihttp://www.life.hu/gyogyulj/20120513-atszabatjak-magukat-az-rtl-klub-sztarjai-kocsis-tibi-vv-attila.htmlBabát vár Megan Foxhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120609-megan-fox-terhes.htmlBabát vár a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120406-babat-var-a-nepszeru-magyar-enekesno-palya-bea.htmlBabát vár Robbie Williams nejehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-babat-var-robbie-williams-neje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.