Kristen Stewart pénz vagyon munka kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legnagyobb meglepetésünkre Kristen Stewart a legjobban fizetett színésznő Hollywoodban - a Forbes pénzügyi magazin listája szerint. A második helyen Cameron Diaz áll.

Kristen Stewart még csak 22 éves, de 2011 májusa és 2012 májusa között ő keresett a legtöbbet a hollywoodi színésznők közül. Az Alkonyat-filmek hősnőjeként világhírűvé vált színésznő - épp a vámpírsorozat sikerének köszönhetően - legutóbbi két filmjéért már egyaránt 12,5 milliós gázsit kapott, valamint részesedést a bevételekből. Sikereit és vagyonát legutóbb a Hófehér és a vadász című mesefeldolgozással fokozta. A fiatal színésznő tavaly Julia Roberts oldalán holtversenyben az ötödik helyen állt a kereseti listán. Egy év alatt viszont 34,5 millió dollárt keresett. Elképesztő összeg ez ahhoz képest, hogy a fiatal sztárt szinte mindenki kritizálja azért, mert csak egy arckifejezése van. Úgy tűnik, ez is pont elég ahhoz, hogy valaki ennyi pénzhez jusson.

AFP
AFP

Kérdés, hogy meddig tud megkapaszkodni az A-listás sztárok között. A legfrissebb összesítés szerint a hollywoodi filmipar második legjobban fizetett színésznője Cameron Diaz, aki a Rossz tanár, illetve a Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap című filmjeinek is köszönhetően 34 millió dollárral gazdagodott. Diaz ezzel csaknem kilencmillió dollárral előzi meg a lista harmadik helyezettjét, Sandra Bullockot. Húszmillió dolláros keresettel negyedik helyen áll a legjobban fizetett színésznők listáján Angelina Jolie, az ötödik 18 millióval Charlize Theron. Kicsúszott az első ötből Julia Roberts, aki ezúttal 16 millió dolláros keresetet könyvelhetett el.

Forrás: MTI / Life.hu

Van az a pénz? Gusztustalan feladatra vállalkoznak a TV2 műsorvezetőihttp://www.life.hu/hazitunder/20120605-van-az-a-penz-gusztustalan-feladatra-vallalkoznak-a-tv2-musorvezetoi.htmlPénzre van szüksége? - Eladó Mel Gibson Costa Rica-i luxusnyaralójahttp://www.life.hu/hazitunder/20120323-penzre-van-szuksege-elado-mel-gibson-costa-ricai-luxusnyaraloja.htmlPlaZma buktatta le az apját, a válás után csak a munka maradt számárahttp://www.life.hu/legykepben/20120505-csillag-szuletik-plazma-egesz-eleteben-nyomorgott-es-csak-kilenc-osztalyt.htmlA munka miatt szakít az X-Faktor szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20120402-a-munka-miatt-szakit-az-xfaktor-szerelmesparja-kovats-vera-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.