Egyedül maradt lányával a Jóban Rosszban színésznője - Ma már anya és apa is egyben

színésznő Jóban Rosszban válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két éve neveli egyedül lányát a Jóban Rosszban Halász Szilviája, Fábián Anita.

A színésznő két éve egyedül neveli hétéves kislányát, Lilit. "A nevelésben szigorú és következetes vagyok. Ez sok egyedülálló anyának nem megy. Amikor még együtt éltünk a kislányom édesapjával, akkor is én voltam a szigorúbb kettőnk közül, de ez szerintem így van rendjén. Mivel a lányom velem él, a legtöbb helyzetben nekem kell helytállnom és döntenem szülőként, így ha kell, akkor mondhatni, apja is, anyja is vagyok egy személyben a lányomnak. Néha kicsit feszegeti a határait, de olyankor mindig megbeszélem vele és elmagyarázom neki, hogy mit lehet és mit nem" - idézi Anitát a Stop.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Anita kilenc év házasság után vált el Keveházi Gábortól. A szakítás nagyon megviselte, a színésznő a válás után hosszú órákig zokogott, de hamar talpra állt, hiszen kislányának boldog és kiegyensúlyozott szülő kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.