Gyönyörű kismama az RTL Klub műsorvezetője

szülés Dombóvári Vanda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg kell hagyni, Dombóvári Vandának nagyon jól áll a terhesség.

Dombóvári Vanda, az RTL Klub csinos műsorvezetője láthatóan remekül viseli a babavárást. Vanda bájos, mosolygós kismama, kicsattanó jókedve pedig változatlan. A szőkeségnek már csak néhány hete van a szülésig, korábban pedig Vanda azt is elárulta, hogy kisfia lesz.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Fejlesztő játékok gyerekeknek, korosztályra szabvahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120815-mozgas-kreativitas-fantazia-fejleszto-jatekok-gyerekeknek.htmlFekete szemű gyerekek: városi legenda vagy valóban léteznek?http://www.life.hu/anyaskodj/20120815-fekete-szemu-gyerekek-varosi-legenda-vagy-valoban-leteznek.htmlTízezreket spórolhatsz a nagycsaládos igazolvánnyalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120813-tizezreket-sporolhatsz-a-nagycsalados-igazolvannyal.htmlTündéri kislány volt az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120814-igy-nezett-ki-az-alkonyat-szinesznoje-kristen-stewart-fiatal-koraban.htmlMár 15 éves a lánya! Annette Bening lányával, Isabelle-lel mutatkozotthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120807-annette-bening-szineszno-lanya-isabelle-bening-mar-15-eves.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.