Lányi Lala VV Attila becsületsértés feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lányi Lala feljelentést tett a bíróságon nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt.

A Blikk úgy tudja, Lala a drasztikus lépésre akkor szánta el magát, amikor VV Attilával, a legutóbbi ValóVilág győztesével elszámolási vitájuk addig fajult, hogy a valóságshow-hős a médiához fordult. Kiderült, hogy Lányi két és fél millió forintot követel, mert Attila a tévéműsor megkezdése előtt rábízta a weboldalt, hogy üzemeltesse, amíg ő távol lesz. Ennek költségeit határozta meg a Kozmix énekese a két és fél millió forintban. De hogy miért kell bíróságra citálni VV Pétert és VV Olivért is, arra maga Lányi adja meg a választ.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Attila nyilatkozataival valótlanul próbált befeketíteni, ebben partnere volt VV Péter is, amikor az egyik elhangzott hazugságot hamis tanúként erősítette meg. Olivér pedig gyűlöletbeszédével véleményünk szerint bőven kimerítette a becsületsértést" - nyilatkozta az énekes a Blikknek. Lala megbízta ügyvédjét, hogy adja be a kereseteket. Az előadóművész ügyvédje egyetértett ügyfelével abban, hogy az ügyet nem az újságok hasábjain, hanem a bíróságon kell tisztázni. "A nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás meg fog állni a bíróságon álláspontom szerint. Ha jogosnak találják a feljelentésünket, úgy pénzbírság, súlyosabb esetben akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható a rágalmazó" - nyilatkozta dr. Berényi András ügyvéd. "Attila hivatalosan is elismerte fizetési kötelességét. A bocsánatkeres ideje lejárt, nem a médiában, hanem jogi uton kérünk igazságtételt a megjelent cikkek miatt az ügy fő- és mellékszereplőivel szemben ragalmazás és személyiségi jogok megsértéséért. Több keresetet is benyújtottunk... "- mondta Lala.

"Ez egy véleménynyilvánítás volt, azt pedig csak szabad. Péter valóban ott volt a kutya átadásánál, Olivér pedig kommentelt a Facebookon" - mondta Attila a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.