"Apukám azt mondja, semmire sem fogom vinni, úgyis munkanélküli leszek" - Csernus doktor válaszol

dr. Csernus Imre szülő pszichológia apa érzelmek pedagógia kiabálás gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindegyik szülő tudja, hogyan kell nevelni a gyerekét.

"Miért van az, hogy az apa állandóan kritizál? Nincs hozzám egy kedves szava, csak b...ezni meg k...ázni tud. Anya halála óta apával élek. Apa azt mondja, semmire sem fogom vinni, rossz főiskolán tanulok, úgyis munkanélküli leszek. Sose mondta még, hogy bízik bennem, nem mutatja ki az érzelmeit. Azt mondja, azért kiabál velem, mert szeret. Normális dolog? Szeretet az, ha úgy beszélünk valakivel, ahogyan egy állattal sem? Elmegy a kedvem mindentől."
Csernus doktor a Videoklinika adásában elmondja, hogy mitől fél az az apa, aki állandóan csak kritizál, és mit tud tenni ilyenkor az a lány, aki megalázva érzi magát.

Imádtad, de már nem érdekel? Dr. Csernus elmondja, miért égsz ki a munkahelyenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-dr-csernus-a-videoklinika-adasaban-beszel-a-burn-out-szindromarol.htmlDr. Csernus: Ezért égnek ki a házasságok!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120822-dr-csernus-imre-a-hazassagok-megromlasarol-a-felrelepesrol-es-a.htmlDr. Csernus: Így lehet a nemi erőszakot feldolgoznihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120807-dr-csernus-a-nemi-eroszak-aldozatanak-szuksege-van-pszichoterapiara.htmlSzexfüggőség nőknél - Csernus doki szerint ez van a háttérben (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120719-szexfuggoseg-noknel-csernus-doki-szerint-ez-van-a-hatterben.htmlDr. Csernus: Barátságból szerelem? Kockáztatás nélkül nem lehet elérni semmithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-dr-csernus-baratsagbol-szerelem-kockaztatas-nelkul-nem-lehet-elerni-semmit.htmlDr. Csernus: Így kezeld, ha valaki fenyeget a munkahelyedenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120628-dr-csernus-igy-kezeld-ha-valaki-fenyeget-a-munkahelyeden.htmlDr. Csernus: Ezért alakul ki szülés utáni depresszió az apánálhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120607-dr-csernus-ezert-alakul-ki-szules-utani-depresszio-az-apanal.htmlDr. Csernus Imre: Videojáték-függés felnőttkorbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-videojatek-fugges-felnott-korban.htmlDr. Csernus: Társkeresés - Aki keres, az nem találhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120517-dr-csernus-tarskereses-aki-keres-az-nem-talal.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.