Robbie Williams apa lett

2012.09.19. 10:53

Megszületett Robbie Williams és felesége, Ayda első kislánya.

A pici lány a Theodora Rose Williams nevet kapta. A baba születésének hírét a boldog apuka azonnal meg is osztotta a közösségi oldalán, és megköszönte a rajongók jókívánságait.

Forrás: AFP

A pár két éve házasodott össze, és Theo az első babájuk. A pici születése után Robbie zenésztársa, Gary Barlow az elsők között gratulált az újdonsült édesapának. "Nagy gratuláció Robnak és Aydának! Annyira örülök nektek" - írta Gary. Robbie az utóbbi időben nagyon idegesen indult a fellépéseire, mert attól rettegett, hogy lekési lánya születését.

Felejtsd el a cumit! - A legcukibb ajándékok babalátogatóbahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120910-a-legcukibb-ajandekok-ha-babalatogatasra-mesz.html Így ösztönözd gondolkodásra a kicsit - Fejlesztőjátékok az óvodás korosztálynakhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20120917-fejlesztojatekok-az-ovodas-korosztalynak.html Számokat borotvált ikerfiai fejére egy kínai anyahttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20120910-szamokat-borotvalt-ikerfiai-fejere-egy-kinai-anya-hogy-meg-tudja.html "Nem akarok arra a sorsra jutni, mint anyukám" - Stella McCartney retteg a ráktólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120905-a-divattervezo-stella-mccartney-retteg-a-raktol-edesanyja-linda.html Betonra esett a sztár 4 hónapos kisfia - Telefonálás közben borította ki a babakocsibólhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120912-betonra-esett-peaches-geldof-4-honapos-kisfia-telefonalas.html

 

 

Robbie Williamsszülésapaság