Csipeszkaspó fillérekből, 15 perc alatt - saját kezűleg

tartó otthon barkács kézművesség dekoráció konzervdoboz mécses csipesz lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod az üzletekben kapható kaspókat? Ha van 15 perced és egy csomag csipeszed, csinos kis tárolót készíthetsz saját magad, amiben virágot, de akár mécsest is tarthatsz.

Szükséges eszközök:

- laposabb konzervdoboz
- fa csipesz
- erős ragasztó
- szükség esetén festék a kívánt színben
- szalag

www.ulsterhappening.com
www.ulsterhappening.com

Így készítsd el:

A csipeszkaspó elkészítése olyan egyszerű, hogy még azok is bátran nekifoghatnak, akik csak ritkán vállalkoznak barkácsfeladatokra. A kaspó lelke a konzervdoboz, amelynek esetében csak arra kell ügyelned, hogy pontosan olyan magas legyen, hogy a rácsíptetett csipesz leérjen az aljáig. (A konzervdoboz tetejét és felső peremét egyszerűen levághatod konzervnyitóval.) Ezután ragasztózd be alaposan a doboz falát kívül-belül, majd szépen sorban rakd tele a csipeszekkel.

Várj kicsit, hogy megkössön a ragasztó, majd festékspray-vel vagy akrylfestékkel színezd be az egészet. Száradás után körbekötheted egy olyan széles, színben a festékhez passzoló szalaggal, mely eltakarja a csipeszeknek azon részét, ahol a rugó látszik.

A kaspóban tarthatsz virágot, de mécseseket is, mindkét esetben látványos dísze lesz az otthonodnak.

Designlámpa fillérekből, saját kezűleghttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120928-design-lampa-fonalbol-ragasztassal-sajat-kezuleg.htmlÚjítsd fel régi, kopott komódod egy délután alatt!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120927-dekorotletek-regi-kopott-komodhoz-egy-delutan-alatt-felujithatod.htmlMeguntad a tányérod? Így lesz igazán dizájnoshttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120926-hogyan-legyek-jo-no-dizajnos-tanyerfestes-segit-a-megunt-tanyerkeszleten.htmlSzorul a kulcs, akad a zár? Tippek zárcsere helyetthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120925-szorul-a-kulcs-akad-a-zar-elsosegely-zarcsere-helyett.htmlKárpittisztítás: filléres szerek a foltok ellenhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120924-karpittisztitas-hazilag-filleres-szerekkel-a-foltok-ellen.htmlKoszos, repedéses fal? Praktikák festés helyetthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120921-koszos-repedesekkel-teli-fal-hazi-praktikak-festes-helyett-barkacs.htmlSzűk és zsúfolt? Trükkök aprócska otthonokbahttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120913-szuk-es-zsufolt-a-lakasod-optikai-trukkok-kis-alapteruletu-otthonokba.htmlKopott, szürke, repedésekkel teli fugák: újítsd fel saját kezűleg!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120913-barkacsolas-otthon-kopott-szurke-repedesekkel-teli-fugak-ujitsd-fel-sajat.htmlKészíts személyre szóló tányéralátétet a kicsinek!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120918-hogyan-legyek-jo-no-tanyeralatet-gyerekeknek.htmlCsöpög a csap? Így szereld meg saját kezűleg!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120912-barkacsolas-otthon-csopog-a-csap-igy-szereld-meg-sajat-kezuleg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.