Pofonegyszerű fénydekor 25 perc alatt

dísz otthon pohár barkács izzó dekoráció lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor se rejtegesd a karácsonyi izzósort a szekrényben, ha épp nincs ünnep: néhány pohár segítségével imádnivaló dekorációt készíthetsz.

Szükséges eszközök:

- papírpoharak
- olló
- tapétavágó kés
- dekorkarton (többféle, de egymással harmonizáló színben, mintában)
- LED izzósor
- kétoldalú cellux
- ceruza

www.theloveliestday.com
www.theloveliestday.com

Így készítsd el

Ha már eleve mintás poharakat vettél, akkor megspórolhatod a díszítésre fordított időt, ha azonban egyszerű fehéreket, akkor elsőként vágj szét egyet, majd a szétnyitott oldalát fektesd a dekorkartonra, rajzold körbe, és a formának megfelelően vágd ki. (Annyit készíts, amennyi poharat felhasználsz majd.) Így pontosan olyan méretű kartont kapsz, amivel beboríthatod a poharak oldalát, díszítés céljából. A dekorkartont kétoldalú ragasztóval tudod a legkényelmesebben a poharakra rögzíteni. A tapétavágó késsel készíts X bemetszést a poharak aljába, majd ezeken keresztül kívülről pattintsd a poharakba a kis izzókat. Kész is!

www.theloveliestday.com
www.theloveliestday.com

Biztonságosabb a LED

Ehhez a fénydekorhoz a legbiztonságosabb, ha LED-es izzósort használsz, az ugyanis nem melegszik fel, ezáltal nem kell attól tartanod, hogy véletlenül is meggyulladnak a papírpoharak.

Forrás: http://www.theloveliestday.com

Tükördekoráció műanyag kanalakbólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121003-tukordekoracio-hazilag-muanyag-kanallal.htmlRusztikus poháralátét parafadugóbólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121002-parafadugo-dekoracio-sajat-kezuleg-poharalatet-kepkeretbol.htmlCsipeszkaspó fillérekből, 15 perc alatt - saját kezűleghttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121001-dekoracio-csipeszbol-kaspo-mecsestarto-sajat-kezuleg.htmlDesignlámpa fillérekből, saját kezűleghttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120928-design-lampa-fonalbol-ragasztassal-sajat-kezuleg.htmlÚjítsd fel régi, kopott komódod egy délután alatt!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120927-dekorotletek-regi-kopott-komodhoz-egy-delutan-alatt-felujithatod.htmlMeguntad a tányérod? Így lesz igazán dizájnoshttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120926-hogyan-legyek-jo-no-dizajnos-tanyerfestes-segit-a-megunt-tanyerkeszleten.htmlSzorul a kulcs, akad a zár? Tippek zárcsere helyetthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120925-szorul-a-kulcs-akad-a-zar-elsosegely-zarcsere-helyett.htmlKárpittisztítás: filléres szerek a foltok ellenhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120924-karpittisztitas-hazilag-filleres-szerekkel-a-foltok-ellen.htmlKoszos, repedéses fal? Praktikák festés helyetthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120921-koszos-repedesekkel-teli-fal-hazi-praktikak-festes-helyett-barkacs.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.