Fenséges ajándékkal lepte meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg a világsztár kisfiát

Robert Pattinson Tennessee James Toth Kristen Stewart Katalin hercegnő rugdalózó ajándék Reese Witherspoon sztárcsemete találkozás Vilmos herceg Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson után a hercegi pár is üdvözölte a múlt hónapban született Tennessee Jamest, Reese Witherspoon harmadik gyermekét. Katalinék kézzel írt levelet és ajándékot küldtek.

Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, szeptember végén megszületett a sztár kisfia. Reese és a hercegi pár tavaly találkoztak Los Angelesben, így nem meglepő, hogy a gyermekáldás előtt álló páros is köszöntötte az újszülöttet. Egy angol zászlóval ellátott rugdalózót küldtek barátaiknak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nemcsak Kate és Vilmos adott drága ajándékot Jamesnek, Robert Pattinson sem fukarkodott akkor, amikor egy 2000 dolláros, Posh Tots márkájú bölcsőt küldött a picinek. Az Alkonyat-filmek sztárja és Reese a Vizet az elefántnak című film forgatásán ismerkedtek meg és azóta is jó kapcsolatot ápolnak egymással. Korábban például Robert a színésznő kaliforniai birtokára menekült a nyilvánosság elől, amikor a Kristen Stewarttal való szakításukat követően eladta közös luxusvillájukat. Pattinson azt is felajánlotta barátjának, hogy bármikor szívesen vigyáz a picire.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.