Így hódítja vissza a világsztár a megcsalt kedvesét

luxuslakás Kristen Stewart költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewart mindenáron vissza akarja kapni Robert Pattinsont, ehhez pedig minden női praktikát igyekszik bevetni.

A barna színésznő a napokban vásárolta meg 2,2 millió dollárért új otthonát Los Angelesben. Az álomotthon mindössze másfél mérföldnyire fekszik Robert Pattinson otthonától, így kétség sem férhet ahhoz, miért pont erre a házra esett a sztár választása.

www.zillow.com
www.zillow.com

Kattints a képre, és nézd meg Kristen új otthonát!

A huszonkét éves színésznő - miután kiderült, hogy volt egy futó kalandja egy korábbi filmje rendezőjével - kiköltözött a közös otthonukból. Erről a Life.hu is írt, a cikket itt olvashatod. Az idő múlásával azonban nem múlt el a szerelem, Hollywoodban pedig már köztudott, hogy a pár ismét együtt van. Egyelőre azonban nem költöznek össze, csak majdnem, hiszen nagyon közel laknak egymáshoz.

Kristen több mint 300 négyzetméteres otthona minden igényt kielégít. Négy hálószoba, négy és fél fürdőszoba, úszómedence és egy wellness-részleg található benne, nem beszélve a vidéki stílusú, hatalmas konyháról. A házhoz egy pompás terasz is tartozik mesés kilátással és kandallóval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.