Cipőszárító kavicsból - 5 perc alatt kész

otthon szárítás cipő dekoráció kavics előszoba lakás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyirkos, esős időben könnyű összesározni a bejárati ajtó környékét, kivéve, ha a cipődet kívül hagyod - vagy kavicsból készítesz szárítót számára.

Egy széles tálca, egy marék kavics

A kavicsból készült cipőszárító dekoratív és praktikus megoldás, csupán egy jó nagy tálcára van szükség hozzá, amelyre nemcsak egy, de legalább két pár cipő vagy gumicsizma ráfér. Arra azért ügyelj, hogy a tálca ne legyen lyukas, és lehetőleg fémet vagy műanyagot válassz, ami nem ereszti át a vizet. Itt láthatsz egy példát a műanyag kavicsokra.

Forrás: splashofsomething.com
Forrás: splashofsomething.com

Kavicsok terén, melyekkel aztán majd megtöltöd a tálcát, csupán az ízlésedre hagyatkozz: gyűjthetsz magad is színes-formás darabokat egy-egy hétvégi kirándulás alkalmával, de vehetsz üvegből készült díszkavicsokat is valamely lakberendezési áruházban (amennyiben például egyszínűekre vágysz). Egy dologra érdemes figyelni, mégpedig a méretükre: inkább a kisebb kavicsokat részesítsd előnyben, melyeken stabilan megállnak majd a cipők.

Forrás: splashofsomething.com
Forrás: splashofsomething.com

A Life.hu tippje:

A tálcát időnként borítsd ki, a kavicsokat mosd át és szárítsd meg, hogy elkerüld az esetleges dohos szagot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.