képkeret barkács kézművesség dekoráció csipesz lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A régi, megsárgult, töredezett fotóknak nem is találni jobb helyet egy kopott keretnél. Elkészítése pedig csupán 15 percet vesz igénybe.

Szükséges eszközök:

- négy, festetlen, fából készült léc
- spárga
- facsipeszek
- szögek
- kalapács

Forrás: thaliachristine.blogspot.ie
Forrás: thaliachristine.blogspot.ie

Így készítsd el

A fakeret elkészítése rendkívül egyszerű, csupán össze kell szögelned a négy lécet, hogy megkapd a keretet. Ezután a jobb és a bal függőleges lécekbe verj szögeket úgy, hogy mindkét oldalon egyenlő távolságban legyenek egymástól a szögek. Ezzel biztosítod, hogy a spárgák vízszintesek és egymással párhuzamosak legyenek. Ha biztosra akarsz menni, használj vízmértéket.

Köss spárgákat az egymással szemben lévő szögekre, csípd le a végüket (de az sem baj, ha lógni hagyod), majd a csipeszekkel rögzítsd kedvenc fotóidat a spárgákra. Még több fotót itt láthatsz a csipeszes fotókeretről. Ne legyél túl precíz, egy kis szenvedély jól áll ennek a dekorációnak.

Cipőszárító kavicsból - 5 perc alatt készhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121025-ciposzarito-kavicsbol-mutatos-otthon-a-vizes-labbeliknek.htmlKészíts gyümölcstálat bakelitlemezből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121024-hogyan-legyek-jo-no-tarolo-bakelit-lemezbol.htmlDuplázd meg a konyhád okos tárolókkal!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-konyhai-tarolas-apro-konyhaban-trukkok-megoldasok.htmlCsomózz szőnyeget régi törölközőkből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-furdoszoba-szonyeg-regi-torolkozo-ujrahasznositasaval.htmlLámpaernyő maradékokból - egy fillér sem kell hozzáhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-lampaernyo-lampabura-keszites-hazilag-anyagmaradekokbol.htmlŐszi dekor: mutatós illatgyertya saját kezűleghttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121018-mutatos-illatgyertya-keszitese-sajat-kezuleg-oszi-napokra.htmlÍgy készíts ízléses dekorációt izzóból!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121017-kiegett-izzo-ujrahasznositasa-dekoraciokent.htmlHajtogass tárolót vállfából! Rend lesz a cipőid közötthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121016-cipok-tarolasa-vallfa-segitsegevel-sajat-kezuleg.htmlNe félj a sötét színektől!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20101112-ne-felj-a-sotet-szinektol.htmlOlcsó, mégis mutatós: kosár csomagolópapírbólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121011-papir-kosar-keszitese-sajat-kezuleg-csomagolo-papirbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.