Romantikus lámpabura fillérekből - 15 perc alatt

lámpa térkép otthon barkács romantikus kézművesség szalag dekoráció gomb lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy egy marék gombbal újjászülethet a megunt asztali lámpád? Sőt, a burát akár térképpel is díszítheted - a dekorációs lehetőségek végtelenek.

Régi, nem használt térképet is újrahasznosíthatsz: ragasztózd be alaposan a lámpaernyő külsejét, majd illeszd rá a térképet. Utóbbit előzőleg is méretre vághatod, de ragasztás után is átszabhatod egy éles tapétavágó késsel.

http://ellenscreativepassage.blogspot.ie
http://ellenscreativepassage.blogspot.ie

Egy nagy marék gombbal is csodákat művelhetsz, ha a lámpaernyőd ép, csak éppen az egyszerűségét unod. Ragaszd egymás mellé sorban a gombokat az ernyő alsó szélére, vagy borítsd be az egészet gombokkal - utóbbi megoldással az esztétikai hibákat is orvosolhatod.

http://simplescrapbooks.typepad.com
http://simplescrapbooks.typepad.com


Ha pedig menthetetlen a lámpaernyőd, akkor csupaszítsd le egészen a fémkeretig, és azt tekerd körbe színes szalaggal. Díszítsd egy-két helyen mutatós masnival vagy virággal, és már kész is vagy. Itt láthatod a lámpa elkészítését lépésről lépésre.

http://decor8blog.com
http://decor8blog.com



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.