plasztikai műtét kínai szülés férj per gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jian Feng először megcsalásra gyanakodott, amikor gyönyörű felesége egy csúnya babának adott életet. A nő azonban bevallotta, szépségét a plasztikai sebészetnek köszönheti. A férfi kártérítést követel.

Azt mondják, a szépség belülről fakad, Jian Feng azonban valószínűleg nem így gondolja. A férfi elvált feleségétől és kártérítést követelt, miután kimondottan csúnya gyermeke született a nőtől.


Műtét előtt és után

Feng először félrelépésre gyanakodott, hiszen a gyermek nem hasonlított egyik szülőjére sem. A nő azonban bevallotta, hogy korábban plasztikai műtétek sorozatán esett át, melyeknek mostani csinos arcvonásai köszönhetőek. Erre még megismerkedésük előtt került sor, és valószínűleg soha nem is derült volna ki, ha a gyermek az apjára hasonlít.


A pici állítólagos képe, szerintünk nem is csúnya

Feng azonnal beadta a válókeresetet és beperelte feleségét, amiért az átverte őt. A bíróság a férfinak adott igazat, és 25 millió forintnak megfelelő kártérítést ítélt meg neki.

Hogyan lett ilyen óriási baba Zselyke?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121030-erdos-zselyke-az-orszag-legnagyobb-szuletesi-sulyaval-szuletett-kislanya.htmlÖt mutatós Halloween töklámpáshttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121030-variaciok-tokre-5-mutatos-halloweendekoracio.html100 évesnek tűnik a kislány betegsége miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121030-ritka-borbetegsege-miatt-oregasszonynak-latszik-rancok-boritjak-egy-egyeves-kinai.htmlDizájnos asztalok a gyerekszobábahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121030-stilusos-asztalok-es-szekek-a-gyerekszobaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.