kerítés otthon barkács kábel lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt az igazán ötletes mini kerítést Karl Zahn alkotta meg a 2006-os MUJI Nemzetközi Design Versenyre - de te is elkészítheted.

Ami kell hozzá: egy kis fűrész, egy kis ragasztó, festék és néhány falap.

Valóban ennyi az eszközigénye ennek az ötletes megoldásnak, ami nemcsak a nappalit uraló kábeleket teszi láthatatlanná, de dekorációs célt is szolgál. A falapokból fűrészelj egyenlő méretű kerítéslapokat - vagy kérd meg a párodat, hogy segítsen -, majd fesd le mindegyiket. Ha megszáradt a festék, ragassz erős, kétoldalú ragasztót a lapok hátuljára, és szépen sorban, egyenlő magasságban rögzítsd őket a falra. Ezután nincs más hátra, mint a lapok és a fal között elvezetned a kábeleket.

www.oboiler.com
www.oboiler.com

A kerítésnek akkor tudod hasznát venni, ha a fal alján lévő szegélyléc legalább 5-10 centiméter magas. Amennyiben ennél alacsonyabb, akkor szükséged lesz a kerítéslapok szélességével megegyező, de fele akkora magasságú, 2-3 centi vastag falapokra, amelyeket a kerítéslapok hátuljára ragasztasz, így lesz eltartásuk, vagyis hely a kábeleknek a kerítés és a fal között.

Mókás WC-papírtartó saját kezűleghttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121108-wc-papir-tarto-sajat-kezuleg.htmlÍgy lesz a kinyúlt kardigán a nappali díszehttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121108-kardigan-pulover-parnahuzatkent-sajat-kezuleg.htmlPingáld ki a tányérod!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121108-tanyer-festes-sajat-kezuleg.htmlSzínes fénydekoráció muffinpapírbólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121108-karacsonyi-izzosor-dekoralasa-papir-viragokkal-sajat-kezuleg.htmlFess párnahuzatot nyomdatechnikával!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121107-hogyan-legyek-jo-no-parnahuzat-keszitese-nyomdatechnikaval.htmlFilléres ötlet: szappantartó befőttesüvegbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121106-szappantarto-befottesuvegbol-sajat-kezuleg.htmlKészíts színes őszi tálat levelekből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121105-oszi-dekoracio-tal-levelekbol-decoupage-technikaval.htmlÍgy készíts vázát lufiból 2 perc alatt!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121031-lufi-vaza-apro-viragoknak-poharbol-sajat-kezuleg.htmlFelejtsd el a cetliket! Üzenőtábla tálcábólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121031-uzenotabla-regi-talca-lefestesevel-sajat-kezuleg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.