fénykép fotó fiatal II. Erzsébet brit királynő Károly herceg uralkodó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi, méltánytalanul elfeledett képek láttak napvilágot Anglia királynőjéről, melyek II. Erzsébet egy egészen más oldalát világítják meg.

Erzsébet királynő, amint mint fiatal és gyönyörű nő épp a kis Károly herceggel és Anna hercegnővel nevetve vezet, vagy éppen férjével repülőre száll, miközben elbűvölő mosollyal integet a kamerába - Nagy-Britanniában a napokban megjelenő fotóalbum Anglia királynőjét készül bemutatni egy eddig sosem látott oldaláról. A könyvben szereplő fényképek egy része most először került nyilvánosság elé több mint hatvan év eltelte után.

Forrás: www.taschen.com
Forrás: www.taschen.com

Sztárok akkor és most - Nézz még több képet!



A fotóalbumot híres és nem hivatásos fotósok képei alapján állították össze, mely Erzsébet királyné uralkodásának egy egészen új, sokkal személyesebb oldalát mutatja be.

Forrás: www.taschen.com
Forrás: www.taschen.com

Részlet a könyvből, valamint középen a borító látható

A képek egyikén még maga Marilyn Monroe is feltűnik egy kivágott, fénylő anyagból készült ruhában és hozzáillő hosszú kesztyűben. A fotó 1956-ban készült A River Plate-i csata filmpremierjén, amelyen Erzsébet királynő is tiszteletét tette.

Forrás: www.taschen.com
Forrás: www.taschen.com

Gyászol II. Erzsébet - Hűséges társát az olimpia megnyitóján még láthattukhttp://www.life.hu/hazitunder/20120910-gyaszol-ii-erzsebet-angol-kiralyno-huseges-tarsa-monty-kutya.htmlIsmét kórházba került II. Erzsébet férje - Kiújult a fertőzésehttp://www.life.hu/gyogyulj/20120815-korhazba-kerult-ii-erzsebet-angol-kiralyno-ferje-fulop-herceg.htmlSosem látott családi fotók a királyi házból a fiatal Erzsébetről és a kisgyermek Károlyrólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120210-sosem-latott-csaladi-fotok-a-kiralyi-hazbol-a-fiatal-erzsebetrol.htmlII. Erzsébet brit királynő élete képekbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20120205-ii-erzsebet-brit-kiralyno-elete-kepekben.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.