Gisele Bündchen sztárpár terhesség szülés kislány Tom Brady Boston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán, Bostonban hozta világra második gyermekét Gisele Bündchen. A 32 éves édesanya is, aki nemrég még hatalmas pocakjával sütkérezett a tengerparton, és a kislány is jól vannak. A sztárnak és férjének, Tom Bradynek Vivian a második közös gyermekük, van már egy kisfiúk is, Benjamin.

A brazil szépség és a New England Patriots amerikaifoci-csapat sztárjátékosa 2006-ban ismerkedtek meg és szerettek egymásba. Három évvel később házasodtak össze és ekkor született meg első gyermekük is, Benjamin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kisfiú ezen a héten ünnepli harmadik születésnapját, így kishúgának érkezése nem mindennapi szülinapi ajándék volt a számára. Tomnak egyébként nem Benjamin az első gyermeke, előző kapcsolatából ugyanis született már egy fia, aki sok időt tölt édesapja új családjával.
A sztárpárt, a hároméves kisfiút és a 20 millió dollárt érő luxusingatlant itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.