Polgár Kriszta Miss Earth Hungary szépségkirálynő terhes póker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhessége 15. hetében jár a 2008-as Miss Earth, Polgár Kriszta. A 26 éves szépség három hónapig borzalmas rosszullétekkel küzdött, de most már jobban van és kezdi élvezni a terhességet.

"Az első három hónap nagyon kemény volt, mindent produkáltam, ami a nagykönyvben megvan írva. Állandóan rosszul voltam, és vártam a holnapot" - mesélte a Blikknek a 26 éves magyar szépség, akinek a terhes Katalin hercegnőhöz hasonlóan sok-sok rosszulléttel indult a terhessége.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Polgár Kriszta 2008-ban

A második trimeszterbe lépve viszont elmúltak a reggeli rosszullétek, Kriszta már élvezi az új állapotot. A volt szépségkirálynő elmesélte, hogy már egy ideje szerettek volna kisbabát a szerelmével, de nem görcsöltek rá a babaprojektre. Állítása szerint nem volt hőmérőzés, naptárnézegetés sem, hanem rábízták magukat a sorsra. Kriszta ugyan azt gondolta, több időbe telik majd, míg teherbe esik, de csupán néhány hónapot vártak a jövevényre, akiről már azt is tudják, hogy kisfiú. "Meglepődtünk, amikor közölte az orvos, hogy kisfiunk lesz, mert már az első perctől fogva volt lánynevünk, és valahogy elkönyveltük, hogy biztosan kislány lesz" - mondta a szépség, aki kismamaként sem hagyja abba a pókert.

Hű, de nagyon terhes már Shakira!http://www.life.hu/anyaskodj/20130115-shakira-enekesno-hatalmas-hasat-apja-konyvbemutatojan-mutatta-meg.htmlKatalin hercegnő terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130113-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes-pocakot-villantott.htmlElső gyermekével terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121231-kim-kardashian-terhes-elso-gyermeket-varja-kanye-west-rapperrel.htmlJennifer Aniston terhes pocakját leplezte le?http://www.life.hu/legykepben/20121218-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-lehet-hogy-terhespocakot-villantott.htmlGólyahír! Újra terhes a szupermodellhttp://www.life.hu/legykepben/20121213-eva-herzigova-cseh-modell-harmadik-gyermekevel-terhes.htmlTwitteren mutogatja a színésznő terhességi tesztjéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-twitteren-kozolte-rajongoival-busy-phillips-hogy-ismet-gyereket-var.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.