Karib-térség Katalin hercegnő LifeNight Vilmos herceg nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalinnak van hol kipihennie a terhességi rosszulléteit. A hercegnő és Vilmos herceg egy paradicsomi szigeten ejtőznek, ha egy kis relaxálásra és magányra vágynak.

A világ egyik legexluzívabb üdülőszigetén, a karib-szigeteki Mustique üdülőparadicsomban bérel villát a Middleton-család. Katalin és Vilmos is élvezi a karibi luxut, a pár ugyanis a baba érkezése előtt még ejtőzik egy kicsit az álomszép szigeten. A hercegnő családja rendszeresen tölt itt heteket, és általában egy olyan ötszobás luxusbungallót bérelnek, melynek ára hetente hat és félmillió forint - írja a Daily Mail. Persze nekik minden bizonnyal nem ennyit kell fizetniük, hiszen a mesés nyaraló tuljadonosa a család igen közeli barátja. A méregdrága antik bútorokkal felszerelt luxusbungallóhoz jár még egy hatfős személyzet, moziterem és hatalmas úszómedence is. Az pedig természetes, hogy a luxuslak a hófehér homokos tengerparton található, a trópusi kertje pedig káprázatosan szép.

Forrás: www.mustique-island.com
Forrás: www.mustique-island.com

Még több fotóért kattints a képre!

A szigetre jutás nem egyszerű: a környékbeli Barbadosról vagy Saint Lucia-ról hozzák ide a vendégeket magángéppel. A szigeten természetesen nincsenek boltok, így a menüt az érkezéskor érdemes leegyeztetni a szakáccsal, hogy minden alapanyagot beszerezhessen a többfogásos étkezésekhez. A képeket nézegetve mi itthon a hóesésben csak sárgulunk az irigységtől.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!



Divatosan takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130203-katalin-hercegno-terhes-pocakjat-divatos-kopeny-takarja.htmlKóstold meg Katalin hercegnőt!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130124-katalin-hercegno-kate-middleton-portrejat-pizzabol-is-elkeszitettek.htmlKatalin hercegnő pilatesedzésekre járhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130121-pilatesszel-jogaval-es-kutyasetaltatassal-tartja-magat-formaban-katalin-hercegno.htmlJúliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.htmlÁtfestették Katalin hercegnő portréjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-atfestettek-katalin-hercegno-elso-portrejat-a-kritikusok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.