Unatkozó japán tinik legújabb agymenései

2013.03.06. 18:35

A japán fiatalok valamiért rendkívüli módon unatkoznak: nemcsak életüket, de természetes kinézetüket is mindenáron fel akarják dobni valamivel - egyre őrültebb dolgokkal.

Ragadozó fogsor

A teljesen érthetetlen, ám trendi dolgok sorába kiválóan beleillik az új japán fogsorigazítás. A fiatalok ahelyett, hogy inkább egyenletes, egészséges fogsorra vágynának, darabonként nyolcvanezer forintnak megfelelő összeget fizetnek azért, hogy hatalmas műszemfogakat csináltassanak, vagy csak összekuszáltassák fogsorukat. A nők körében egyre inkább terjedő őrületnek az sem szab határt, hogy a férfiaknak cseppet sem tetszik a látvány - jó kérdés, hogy az állatokon kívül él-e a világon bármilyen élőlény, akinek ez bejönne.

Amikor a farok csóválja

Nem kell többé aggódniuk a japán fiataloknak az első randevún azon, hogy vajon tetszenek-e a másiknak. A ruha fölé felcsatolható, műszőrből készült farok ugyanis híven közvetíti gazdija érzelmeit: a beépített szenzorok mérik a pulzust, s ha az felgyorsul, a farok csóválásba kezd, míg a lelassuló szívverést lankadással jelzi. A japánok szerint ez vicces, és főleg házibulikra ajánlják viselését - már négy színben kapható.

 

Köldökplasztika

Nem elég, hogy az unatkozó fiatalok hatalmas puklikat fecskendeztetnek az arcukba, a szemhéjplasztika, a bőrfehérítés és az arckeskenyítés után mára a köldökük sem maradhat ki a csinosítgatásból. Tinik ezrei fekszenek csupán azért kés alá, hogy szörnyűnek vagy csak furcsának tartott köldöküket megfelelő formájúra plasztikáztassák. A több százezer forintos műtét már hazánkban is elérhető, így bárki átszabathatja az életét is megnyomorító kidudorodó, esetleg katasztrofálisan mélyre süppedő köldökét.

Forrás: Thinkstock

Kutyakocsi kutyaétteremmel

Azt már megszokhattuk, hogy a japánok mindent imádnak, ami cuki, aranyos, azaz "kawaii". Bájos kis házikedvenceik sem maradhatnak ki a sorból, így láthatunk külön kutyakocsiban tologatott napszemüveges, lakkozott körmű, dizájnerdarabokba öltöztetett kiskutyákat, esetleg kis, márkás táskával az oldalukon, amint épp a kutyaétterem felé tartanak. A csirkemájpástétomot organikus zöldségekkel, hamburgerrel és grillezett marhahússal a gazdik már 4500 forintnak megfelelő összegért megrendelhetik a csupán ebeknek kialakított étteremben, majd a jóllakatott házikedvenccel betérhetnek egy kutyaszépségszalonba, stresszoldó tréningre, esetleg oxigénterápiára. Mindezek után, ha már kifáradtak a kutya kényeztetésében, felvehetik a tapadókoronggal ellátott sisakjukat, mely az ülve vagy állva alvást segíti, este pedig odabújhatnak a fél férfi felsőtestet formázó ölelőpárnájukhoz. Egészen holnapig, mikor minden bizonnyal kitalálnak még valamit, amivel könnyebbé, színesebbé és élvezhetőbbé tehetik az életüket.

Thinkstock


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

10 ok, amiért nem öregszenek és híznak el a japán nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110304-10-ok-amiert-nem-oregszenek-es-hiznak-el-a-japan.html 10 japán film, amit látnod kell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121119-mozi-film-szorakozas-10-japan-film-amit-neked-is.html Látogatás a leghíresebb szaké manufaktúrában - Buday Péter japán élményeihttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120414-buday-peter-japan-elmenyei.html Buday Péter a japán gasztronómiárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/webszakacs/gasztrohirek/20120413-buday-peter-a-japan-gasztronomiarol.html Szakítás japán módrahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110705-szerelem-parkapcsolat-szakitas-japan-modra.html
Japántinédzserőrületfogsorköldökfiatalokkutya