fashion week cukiság kutya kiállítás szépség show Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki blökik lepték el Birminghamet. A világ legnagyobb kutyás show-jára, a Cruftsra több mint 27 ezer eb érkezett. Van közöttük elkényeztetett, jólfésült, vagy éppen divatos ruhában tündöklő is. Mindegyiket megdögönyöznénk!

A világ legszebb és legügyesebb négylábúi versenyeznek most Birminghamben, a legnívósabb kutyás kiállításon. A rendezvény felér egy igazi divatbemutatóval: a kutyusok peckesen, büszkén vonultak be a show területére, ahol különféle kategóriában több napig tart a megmérettetés. Van, aki nehezebben bírja a strapát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy bernáthegyi kutyus megpihen a Crufts első versenynapján

A kennel klub 145 ezer látogatóra számít a négynapos verseny alatt. Most először jönnek kutyák a távoli Hongkongból, Indiából vagy Malajziából is. Tavaly egyébként egy magyar eb lett a világ legszebb pásztorkutyája.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Harapós kutya: a gazdi az oka?http://www.life.hu/anyaskodj/20130214-oszton-vagy-tanult-viselkedes-a-kutya-agressziojanak-tipusai.htmlA túlsúlyos kutya rövidebb ideig élhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130201-a-tulsulyos-kutya-elettartama-rovidebb.htmlKutyamérgezés: Így ismerd fel!http://www.life.hu/anyaskodj/20130201-kutyamergezes-tunetei-bagyadtsag-etvagytalansag-hasmenes-hanyas.htmlEzért veszélyes a tündéri kölyökkutyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130117-orsofergessegre-a-kolyokkutyak-a-leghajlamosabbak-ami-az-emberre-is-veszelyes.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.