Halle Berry második gyermekével terhes

anyaság színésznő terhesség Halle Berry Olivier Martinez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
46 évesen második gyermekét várja az Oscar-díjas Halle Berry. A színésznő a Huffington Post Celebrity magazinnak erősítette meg a hírt.

A hírek szerint második gyermekét várja a gyönyörű Halle Berry és vőlegénye, Olivier Martinez francia színész. A TMZ celeb-hírportál értesülései szerint az Oscar-díjas sztár a harmadik hónapban jár. A portál már azt is tudja, hogy Halle Berry egy kisfiút hord a szíve alatt. Eközben a szintén celebek magánéletére szakosodott E!Online tudni véli, hogy a sztárpár teljesen odáig van a hírtől és alig várják, hogy megszülessen a kicsi.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznőnek már van egy ötéves kislánya, Nahla, akinek az édesapja Gabriel Aubry modell. A férfi nincs túl jó kapcsolatban Olivier Martinezzel. Tavaly hálaadáskor jól össze is verekedtek, és mindketten kórházba kerültek. A verekedést kezdeményező Aubryt letartóztatták, ráadásul eltiltották Halle otthonától, így 100 yardnál (kb. 1 kilométer) közelebb nem mehet exkedvesének házához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.