árvaház örökbefogadás Malawi iskola Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb örökbefogadást tervez Madonna. Az énekesnő legalábbis ismét Malawiban járt, ahonnan korábban két gyereket is adoptált. Lehet, hogy hamarosan ötgyermekes anyuka lesz a popsztárból.

Újabb gyermeket szeretne magához venni Madonna? Az énekesnő ismét Malawiban járt, egy árvaházban. Korábban két kicsit, Davidet és Mercyt is az afrikai országból adoptálta. A sztár egy megható fotót rakott ki Instagram oldalára. A képen egy helyi csöppséget szorít magához, mellette lánya, Lourdes.

Forrás: Instagram/Madonna
Forrás: Instagram/Madonna

A popdívának van még egy fia, Rocco. A "Remény Háza" nevű árvaház, ahol több mint 600 piciről gondoskodnak, Madonna támogatásával jöhetett létre. Ezen kívül még ellátogatott abba a tíz iskolába is, amelyek az ő segítségével épültek fel a szegénység sújtotta régióban. Most azt találgatják, hogy a híresség plusz egy gyerkőccel tér-e haza, vagy csak teljesítette ígéretét. Korábban ugyanis azt mondta: 2-3 évente visszahozza otthonukba a Malawiból örökbefogadott kicsiket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.