Wayne Rooney terhesség meglepetés Coleen Rooney sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Coleen Rooney már terhessége végén jár, mégis maximálisan odafigyel az elegáns megjelenésére.

Wayne Rooney neje meg is döbbentett mindenkit, amikor a Grand National Day lóversenyen egy szűk fekete ruhácskában és rendkívül magas sarkú, piros platformcipőben jelent meg.

A sztármama nem lazított, kisfiával, Kai-jel drukkolt a tribünön. A kisfiú is nagyon elegáns volt a rendezvényen: kék kiskabátban és hozzá illő fehér-kék csíkos nadrágban izgult a versenyen.

AFP
AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Mit tehetsz, ha káromkodik a gyereked?http://www.life.hu/anyaskodj/20130404-csalad-es-neveles-mi-a-megoldas-ha-karomkodik-a-gyerek.htmlHalle Berry második gyermekével terheshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-halle-berry-oscardijas-szineszno-masodik-gyermekevel-terhes.htmlEgyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.htmlIsmét anya lesz Madonna?http://www.life.hu/anyaskodj/20130405-madonna-a-popdiva-malawiban-jart-ahonnan-lehet-hogy-ujabb-gyerekeket.htmlKisbabája lesz a Glee sorozat sztárjánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130404-heather-morris-a-glee-sztarja-elso-gyermeket-varja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.