Korda György Judy Bárdosi Sándor luxus Puskás Peti Balázs Klári Hal a tortán Erdélyi Mónika Korda Villa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először engedett betekintést villájukba Korda György és Klárika. A Velencén lévő pompás ház dugig van értékes festményekkel, vázákkal, drága bútorokkal - tudta meg a Bors.

Igencsak nagyvonalú élete van Korda Györgynek és Balázs Klárinak. A Hal a tortán adása miatt engedtek be kamerákat lélegzetelállító vidéki otthonukba. A velencei épület falán az arany- és platinalemezek mellett egymást érik a szebbnél szebb festmények, az antik bútorok tetején porcelánok, szobrok díszelegnek. Persze a kilátás is pazar: a ház a Velencei-tóra néz.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Balázs Klári a budapesti Korda Villa lakosztályában

Erdélyi Mónika azt mondta a Borsnak, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Kordáék beengedték őket az otthonukba. "Még így sem láttunk mindent, volt, ami rejtve maradt a kíváncsi tekintetek elől. Az étkezőt, konyhát, nappalit és a csodálatos hálószobájukat néztük meg" - mesélte a műsorvezető.
Judynak tátva maradt a szája. "Megdolgoztak ezért a fényűzésért, és meg is érdemlik. Nekem a hálószobájuk tetszett a legjobban. Vajon mit birkózhatnak, amihez egy ekkora ágy kell?" - mondta nevetve az énekesnő a dupla franciaágyra utalva. Puskás Petit a vízpart és a szoborgyűjtemény fogta meg leginkább. Bárdosi Sándort pedig az arany- és platinalemezek nyűgözték le. Klárika, aki legutóbb Szily Nórának beszélt őszintén az életéről, elárulta, nekik melyek a kedvenc helyeik a lakásban: "A nappalit szeretjük, mert ott van a televízió. Gyuri kedvence a terasz, a tornagépei miatt. Nekem pedig van egy dolgozószobám."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.