Sztár lett a tolószékes malacka

állat malac LifeNight torzszülött gyerekkönyv gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tanulhat egy-két dolgot ettől a kismalactól. Bemutatjuk az internet legújabb kedvencét, Chris P. Bacont.

A ma már hat hónapos Chris P. Bacon vidáman gurul újdonsült, speciális tolószékében. Nem volt azonban mindig így: a mókás kismalaccal torz lábai miatt a mamája nem foglalkozott, és szoptatni sem volt hajlandó. Chris így került mostani gazdájához, az állatorvos Len Lucerohoz. A pici most már "élettel telve, egészséges pulzusszámmal" éli napjait. Len készítette számára a speciális tolószéket, így Chris ma már gond nélkül el tud jutni bárhová, ahová szeretne. A kismalac mára igazi internetsztárrá nőtte ki magát, hála a gondos gazdi által feltöltött videóknak. Chris P. Bacon életéből hamarosan könyv is készül: gazdája nemrég írt alá egy szerződést, melyben a malacka inspiráló történetét dolgozzák fel 10 év alatti gyerekekhez szólóan.

Rostás Bianka
Rostás Bianka
Kövesd az SzJGer.hu oldalt!


Az SzJGer.hu-n kiválaszthatod az ofődet, megismerheted az új "osztálytársaidat", ellenőrizheted a házidat az oldalt segítő (valódi) tanárokkal, részt vehetsz a nyereményjátékokban, szaktanácsadóinkat bármilyen témában megkérdezheted és csatlakozhatsz kedvenc kludbjaidhoz is.


IRÁNY AZ SZJGER.HU OLDAL!



Cuki kisoroszlánok az állatkertbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130417-sztarok-adtak-nevet-az-allatkertben-februarban-szulett-kis-oroszlanoknak-haumann-1.htmlEz állati! Lámával pózolt Jagger lányahttp://www.life.hu/szepulj/20130412-georgia-may-jagger-modell-egy-lamaval-pozolt-egy-divatbemutaton.htmlÍme a legtrendibb vadállat - Neked van már?http://www.life.hu/anyaskodj/20130411-a-bagoly-az-utobbi-evek-legdivatosabb-allata-de-mit.htmlMutáns állat született - Sokkoló fotók (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/20130318-mutans-allat-latta-meg-a-napvilagot-harom-szemu-nyolc-labu.htmlTilos állatokon tesztelt kozmetikumokat forgalmazni az unióbanhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130314-hatalyba-lepett-a-kozmetikai-celu-allatkiserletek-teljes-unios-tilalma.htmlSztárok, akiket utálnak az állatvédőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20130310-beyonce-es-lady-gaga-enekesno-egzotikus-allatok-borebol-keszut-ruhakban.htmlMár a macska is iPaddel játszikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130402-lifenight-ipaden-jatszik-egy-vicces-es-cuki-macska.htmlMacskagazdik figyelem: ezt ne adj a cicádnak enni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-sok-macska-az-gazdaja-megmaradt-etelet-eszi-pedgi-sztamos-etel.html4 érv, ami a macska ivartalanítása mellett szólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121203-macskak-ivartalanitasa-fontos-vagy-sem-az-allatorvos-valaszol.htmlVeszélyben a női macskatulajdonosok: nagyobb valószínűséggel lehetnek öngyilkosokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-veszelyben-a-noi-macskatulajdonosok-nagyobb-valoszinuseggel-lehetnek-ongyilkosok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.