Megmutatta szöszi kisfiát Peller Mariann

2013.08.08. 17:26

A műsorvezető végre megosztotta tapasztalatait arról, milyen újdonsült anyukának lenni, és megmutatta tündéri kisfiát.

Peller Mariann a Tv2 Aktív című műsorában beszélt lelkesen az anyaságról. Ahogy a Life.hu is megírta, a szőke szépség januárban adott életet kisfiának, Kornélnak. A műsorvezető elárulta, már a szülés is izgalmas volt számára: nem ismerte fel először, hogy a magzatvize folyt-e el, vagy valami más.

Forrás: Tv2

Elmesélte azt is, hogy az apás szülés mellett döntöttek, de férje nem volt végig bent. Mariann a nyolcadik hét körül pedig már kifejezetten élvezni kezdte az anyaságot. Kisfia ugyanis kérésére képes visszaaludni. A fél éves apróság már kimondta az első szót is. Nézd meg az Aktív videóját, amelyben Mariann részletesen is beszámol az anyaságról:

Babát vár Grace Kelly unokájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130808-charlotte-casiraghi-monacoi-hercegno-babat-var-es-eljegyezte-baratja.html Nagypapa lesz Ozzy Osbournehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130807-ozzy-osbourne-enekes-fia-jack-es-felesege-masodik-babajukat-varjak.html Pazar köszönetajándék Katalinnak Vilmostólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130805-katalin-specialis-ajandekot-kap-vilmostol-halabol-elso-gyermekuk-szuletese-miatt.html Vizsla vigyáz Ördög Nóra kislányárahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130805-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanyara-micire-a-csalad-vizslaja.html Egyre édesebb Miranda Kerr kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130802-miranda-kerr-szupermodell-kisfia-flynn-odavan-a-mamajaert.html
Peller MariannszülésanyaságcsaládkisfiúAktív