esküvő Fókusz Andy Vajna gyermekáldás Vajna Tímea RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Fókuszának kamerái előtt mesélt esküvőjük részleteiről, gyermekvállalásról, szerelemről és pénzről Vajna Tímea és Andy Vajna.

A filmproducer nem tagadta, Timit nagyon bántották, és a mai napig bántják a rágalmazások, amelyek szerint csupán a pénzért ment hozzá feleségül. "Engem nem érdekel. Majd ha rájuk leszünk szorulva, kikérjük a véleményüket" - szögezte le Vajna. "Andynél sokkal gazdagabb emberek is vannak" - tette hozzá Tímea, aki arról is beszélt, hogy korábbi, fiatal kedvesei vagy féltékenykedtek vagy erőszakosak voltak vele, így most igazán jól érzi magát egy nyugodt kapcsolatban.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A pár arról is beszélt, hogy mint általában a szerelmesek, ők is vágynak egy kisbabára, így a leendő gyermekáldás kérdése sokszor szóba kerül náluk. Azt azonban hozzátették, erre csupán néhány év múlva kerülhet sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.