Ganxsta Zolee házasság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgot árult el házasságáról a minap a népszerű zenész.

Ganxsta Zolee Joshi Baratnak mesélt arról a Másképpen című műsorban, hogy ő és a felesége már csak barátok. A zenész maga fogalmazott úgy, hogy vele nagyon nehéz egy fedél alatt élni, mert képtelen úgy viselkedni, mint egy normális, családos ember. Hozátette azt is, hogy feleségével inkább baráti a viszony, mint házastársi. ,,Ő az egyik legjobb barátom. Tőle kaptam a legnagyobb és legszebb ajándékot a világon: a kislányomat, Zoét. Monci olyan dolgokat tanított nekem, amelyekre magamtól soha nem jöttem volna rá, és amelyek által előreléptem az életben. Ha rajtam múlott volna, ma nincs se lakásom, se a tündéri kislányom" - idézi a zenészt a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zolee azt is elmondta, nem akar teljesen elszeparálódni a feleségétől, mert a kislányuknak szüksége van mindkét szülőre.Még akkor sem akar külön lenni a nejétől, ha már csak barátként tekintenek egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.