továbbtanulás Michigani Egyetem Madonna egyetem Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyanarra az egyetemre akarja járatni lányát Madonna, ahová annak idején ő is járt.

A Michigani Egyetemet szemelte ki lányának, Lourdes-nak Madonna. A popsztár annak idején ugyanitt koptatta az iskolapadot egészen addig, míg úgy döntött, New Yorkba költözik, hogy meghódítsa a világot.

Forrás: AFP

A People magazin információi szerint már az egyetem nyílt napján is túl van a 17 éves lány, ahová világhírű mamája is vele tartott. Lourdes a hírek szerint már ki is nézte magának a zene- és színművészeti szakot, Madonna pedig nagyon örül, hogy lánya is szimpatikusnak találja az intézményt.

Madonna már 18 évesen is pucérkodott (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20131025-madonna-enekesno-sosem-latott-fiatalkori-meztelen-kepei-kerultek-elo.htmlÚjra együtt Madonna és Sean Pennhttp://www.life.hu/szeress/20130926-madonna-enekesno-es-volt-ferje-a-szinesz-sean-penn-egyutt.htmlSzexi nővé cseperedett Madonna lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130822-lifenight-lourdes-leon-madonna-lanya-bikiniben-paradezott-franciaorszagban.htmlBorzalmas arany fogsort villantott Madonnahttp://www.life.hu/szepulj/20130822-madonna-amerikai-enekesno-aranyfogsort-villantott.htmlFetrengésig ünnepelte magát Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-madonna-55-szuletesnapi-bulijanak-fotoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.