Új tetoválást csináltatott Berki Krisztián

TV2 Szabó Zsófi monogram szerelem Aktív tetoválás gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-szereplő ezúttal olyan tetoválással lett gazdagabb, amit soha nem kell eltávolíttatnia magáról. 

Ahogy korábban Szabó Zsófi nevét, úgy most kislánya, Natasa Zselyke monogramját tetováltatta magára a testépítő. Ezzel valószínűleg jobban járt, mint a korábbival, ugyanis ezen a varratáson később egy nő sem sértődhet meg.

Krisztián a TV2 Aktívjában mondta el, már a baba megszületése előtt eldöntötte, hogy szeretné a testén viselni a B. N. Zs. betűket. Időközben persze a Szabó Zsófi emlékét őrző tetoválás már csak múlt, a celeb lézerrel távolíttatta el az ujjáról az egykori szerelem bizonyítékát.

Megfenyegette Pamela Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/szeress/20131120-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-hodi-pamela-megfenyegette-berki-krisztiant-hogy-elhagyja.htmlNehezen bírja szex nélkül Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-a-tv2-edes-eletebol-kiderult-hogy-berki-krisztian-nagyon-szexelne.htmlTojással dobálták meg Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20131029-a-tv2-edes-eletenek-kamerai-elott-berki-krisztiant-es-hodi.htmlBerki Krisztián közelében megnyugszik kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131113-a-tv2-aktivjaban-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanyukrol-natasa.htmlForrnak az indulatok Berki Krisztián körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-berki-krisztianra-a-tv2-edes-eletenek-sztarjara-kiakadtak-a-facebookozok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.