fashion week dekoráció szín lakberendezés 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden évben, a Pantone idén is kihirdette az év színét, ami meghatározó lesz 2014 divat- és dizájnéletében. Ahogy korábban is írtuk, ezúttal az orchidealilára esett a választás. Íme, a Life.hu kedvenc bútorai, kiegészítői ebben a színben. 
Nézd meg galériánkban a kedvenc orchidealila bútorainkat és lakberendezési tárgyainkat! Kattints a képre! Forrás: http://pantone.com

Ahogy korábban is írtuk, az idei smaragdzöldet és a tavalyi mandarinsárgát jövőre az orchidealila követi - ezt kiáltotta ki az év színének a világ hivatalos színszolgáltatója, a Pantone. A cég minden egyes év színét gondos mérlegelés és kutatómunka után választja ki. Egész évben figyelik a nemzetközi trendeket - legyen szó a szórakoztatóiparról, a csomagolástervezésről, a filmgyártásról vagy akár a képzőművészetekről. A jövő évi trendszín, a Radiant Orchid (18-3224), azaz az orchidealila, a fukszia és a lila harmóniája, rózsaszín felhangokkal. Önbizalmat sugall, magával ragad és elcsábít.

Kattints a képre a galériáért! Forrás: http://faltetovalas.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.