petefészekrák Simó Vivien családalapítás kisbaba gyermek válóper Rippel Ferenc jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simó Vivien egy jóslatnak köszönhetően újra kisbabát szeretne.

Simó Vivien papíron még Rippel Ferenc felesége, de már beadták a válópert. Közös gyermekük, Krisztofer születéséért az asszony megszenvedett, mert petefészekrákja miatt sokáig úgy tudta, nem lehet gyermeke. Majd egy orvosi bravúrnak köszönhetően az akkor még boldog házaspár legnagyobb örömére Vivien világra hozta a kisfiút.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Azóta persze sok minden történt. Feri a Miss International Hungary szépségkirálynő-választáson lelte meg új párját. Vivien pedig régi-új ismerőse, Laci mellett találta meg a boldogságot, ezért a gyerekprojekt nem szerepelt Vivien tervei között, egészen mostanáig. Laci ugyanis bevezette a buddhizmus rejtelmeibe Vivient, és egy úgynevezett reinkarnációs utazásnak köszönhetően visszautazott előző életeibe, ahol érdekes, egy második babára vonatkozó látomása volt - tudta meg a Blikk.

Leveteti gyermeke őssejtjeit Peller Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130924-peller-anna-szineszno-leveteti-gyermeke-ossejtjeit.htmlNem vigyáz születendő gyermekére az x-factoroshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131208-simon-cowell-es-lauren-silverman-nem-igazan-vigyaznak-szuletendo-babajukra.htmlA kutya etetésének szabályai: Ne térj el ettől!http://www.life.hu/anyaskodj/20131113-a-kutyaetetes-szabalyai.htmlCsaládjával bújt ágyba Miranda Kerrhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131206-miranda-kerr-ausztral-szupermodell-anyukajaval-es-nagymamajaval-bujt-agyba-instagram.htmlMegszületett Peller Anna kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131205-peller-annanak-az-operettszinhaz-sztarjanak-megszuletett-kislanya-annabella.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.