David Beckham Karib-tenger Victoria Beckham Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irigykedünk a sztárcsaládra - a Beckham-família ugyanis tengerparton, luxusban tölti az ünnepeket Gordon Ramsay-vel és annak családjával. 

A két sztárcsalád az egyik karaibi luxusszigeten közel 25 millió forintért bérel egy hatalmas villát. Victoria, David és a gyerekek december 27-én indulnak az álomútra a sztárszakáccsal és nejével.

Forrás: AFP

Ismerőseik szerint mindannyian megérdemlik a pihenést, mert egész évben nincs egy szabad percük sem. A Daily Mail szerint a pihenés egy hete igen sűrű lesz: masszázs, kozmetikai kezelések, lubickolás és nagy evés-ivás vár mindkét családra. De rossz nekik...Ez egyébként nem az első eset, hogy a Ramsay és a Beckham-család együtt lazul - korábban többször utaztak már elegáns és méregdrága vidékekre.

Így díszít karácsonyfát Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20131213-victoria-beckham-brit-divattervezo-magassarku-cipoben-diszit-karacsonyfat.htmlLady Gagáért rajong a tündéri Beckham lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-harper-seven-david-es-victoria-beckham-lanya-nagy-rajongoja-lady-gaga-amerikai-enekesnonek.htmlCímlapon romantikáznak Beckhamékhttp://www.life.hu/szeress/20131130-a-parizsi-vogue-cimlapjan-victoria-beckham-es-david-beckham-szerelmesen-romantikazik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.