Nem lehet babája Cinthya Dictatornak

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 Cinthya Diktátor nyirokmirigyrák gyermekáldás Varga Viktor kemoterápia Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár - ahogy a Life.hu is megírta - egyre jobban van, mégsem lehet maradéktalanul boldog a fiatal lány. Orvosai közölték vele, hogy teljes gyógyulása érdekében még öt évig nem eshet teherbe. 

Eljegyzésük óta gyakran szóba kerül Cinthya Dictator és Varga Viktor között a gyerekvállalás kérdése. A képzőművész lány a Borsnak elárulta, Viktor mind gyakrabban beszél arról, jó volna, ha előbb-utóbb meglátogatná őket a gólya, és maga is szívesen tervezget. Egy jóslat szerint ikrei születnek majd. "Számmisztikus jövendölte az ikreket. Örülnék neki, mert én egyke vagyok, és mindig is vágytam egy testvérre" - mesélte Cinthya.

A babára még várniuk kell Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ez azonban minden bizonnyal nem mostanában lesz, ugyanis orvosai azt tanácsolták a lánynak, egyelőre ne vállaljon babát. "Négy hete mindennap sugárkezelésen voltam. Hál’ istennek a csomók már alig tapinthatók a nyakamban. Annak is örülök, hogy egyetlen szál hajam sem hullott ki a kezeléstől, de hogy sikeres volt-e a beavatkozás, csak egy hónap múlva tudjuk meg. Reménykedem, mert ha nem javult az állapotom, akkor kemoterápiára is szükségem lesz" - mondta el a lány a napilapnak.

Cinthya extravagáns menyasszonyi ruhát szeretnehttp://www.life.hu/szepulj/20131213-cinthya-dictator-varga-viktor-zenesz-baratnoje-extrem-eskuvoi-ruhat-szeretne.htmlCinthya extravagáns menyasszonyi ruhát szeretnehttp://www.life.hu/szepulj/20131213-cinthya-dictator-varga-viktor-zenesz-baratnoje-extrem-eskuvoi-ruhat-szeretne.htmlMűanyag baba lett Cinthya Dictatorbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20131204-cinthya-diktator-varga-viktor-szerelme-apaca-es-gumino-lett-a-becrew-atalakito-csapat.htmlSugárkezelés vár Cinthya Dictatorrahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131118-cinthya-dictator-varga-viktor-baratnoje-megtudta-sugarkezelessel-gyogyitjak-betegseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.