Második gyermekét várja Katalin?

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
óév terhesség Katalin hercegnő szilveszter Vilmos herceg pletyka György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő fia még csak öthónapos, de a legújabb brit értesülések szerint Katalin ismét várandós.

Útban van a kis György testvére? Brit lapok szerint Katalin babát vár, és egyesek már látni vélték a hercegnő aprócska terhespocakját is. A Star Magazine egyenesen azt írja, hogy Vilmos felesége a harmadik hónapban van, és ezt a második terhességét sokkal jobban viseli, mint az elsőt.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Amikor Cambridge hercegnője Györggyel volt várandós, reggeli rosszullétek gyötörték, sőt, még kórházba is került kiszáradás miatt. Bár Katalin korábban sokszor tett utalást arra, hogy nagy családot szeretne három gyerekkel, ha most tényleg állapotos, azt valószínűleg nem tervezték előre. Ha a pletykák igazak, akkor a szépség akkor esett teherbe, amikor György még csak kéthónapos volt.

Bár a gólyahírről szóló mendemondákat hivatalosan nem erősítették meg, az már biztos, hogy hol tölti az év utolsó napját a hercegi pár és csemetéjük. A trió már hétfőn vagy legkésőbb kedden Bucklebury felé veszi az irányt, hogy a Middleton családnál ünnepeljenek közösen. Tehát idén inkább Katalin szüleinél koccintanak, nem pedig a királynővel – írja a Hello Magazine.

5 dolog, amit a haldoklók a leggyakrabban megbánnak http://www.life.hu/anyaskodj/20131210-5-dolog-amit-a-haldoklok-leggyakrabban-megbannak.htmlTündéri karácsonyi fotókat posztolt kisfiáról Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131228-shakira-gerard-pique-es-milan-igy-unnepeltek-karacsonykor-cuki-fotok.htmlNánási Mici így kíván boldog karácsonythttp://www.life.hu/anyaskodj/20131226-nanasi-mici-igy-kivan-boldog-karacsonyt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.