Megmutatta kislányát a celebszóvivő

Forrás: TV2 -
kép Győrfi Pál Országos Mentőszolgálat kislány szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál a közösségi oldalán mutatta meg, kislánya, Lili mekkorát nőt és hogyan bújik édesapjához.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője és felesége, Adrienn harmadik közös gyermeke négy hónappal ezelőtt látta meg a napvilágot. Azóta a kislány sokat fejlődött, és a büszke apuka most a TV2 Aktív című műsorában mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjaik. Lili nyugodt baba és a nagy családban mindig akad, aki kényezteti a kis királylányt.

Forrás: TV2
Hajrá, monokróm! 2014 legütősebb lakbertrendjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20140107-a-legutosebb-lakber-trend-2014-ben-hajra-monokrom.htmlNovodomszky Éva babát vár? http://www.life.hu/anyaskodj/20140127-novodomszky-eva-az-mtva-csalad-barat-es-a-dal-musorvezetoje-lehet-hogy-kisbabat-var.htmlKutya a lakásban: az együttélés legfontosabb szabályaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20140116-kutya-a-lakasban-az-egyutteles-legfontosabb-szabalyai.htmlCikizték a suliban Victoria Beckhamethttp://www.life.hu/anyaskodj/20140124-victoria-beckham-brit-divattervezot-gunyoltak-az-iskolaban-osztalytarsai.htmlMilliókat költöttek új otthonukra Beckhamékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140123-victoria-es-david-beckham-brit-sztarpar-milliokat-koltott-uj-londoni-otthonukra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.