Íme, az év legtrendibb esküvői csokrai

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fashion week virág színek esküvő 2014 menyasszony csokor szín 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az idén esküvőt tervezel, és még nem tudod, hogy milyen színkombinációt válassz, érdemes szemügyre venni a Pantone 2014-es év esküvői trend színeit. Sokat segít a tökéletes látvány megteremtésében és még a vendégeket is leveszi a lábáról. Ebben az évben minden házasulandó megtalálja a hozzá közel álló színvilágot – legyen az ruha, helyszíni dekoráció vagy éppen a nagy napra szánt csokor. Ez utóbbiakat Rövid Zsuzsi stylist kötötte nekünk, hogy megmutathassuk, hogyan festenek a különböző virágkompozíciók az év trendszíneiben. 

Orchidealilában
Mint minden évben, a Pantone idén is kihirdette az év színét, ami meghatározó lesz 2014 divat- és dizájnéletében - ezúttal a gyönyörű orchidealilára esett a választás. Korábban megmutattuk a kedvenc bútorainkat, kiegészítőinket ebben a színben, de nagy örömünkre szolgál az a tény is, hogy az aktuális évszaknak megfelelőn bármilyen virágból készülhet orchidealila menyasszonyi csokor, sőt, akár még asztaldísz is.

Fotó: Kalló Tamás

Celosia Orange színben
A Pantone Celosia Orange színe a 2014-es nyári esküvők kedvence lehet. A narancssárga illetve a sárgabarack egy olyan vibráló árnyalata, amiről a nyári naplemente jut eszünkbe. Elsősorban önmagában és különböző árnyalataival használjuk az esküvők során. A Pantone 2014-es év más trend színeivel igazán színpompás hatást kapunk. Ha a narancsos, citrusos hangulatot fokozni szeretnénk, akkor a legjobb párosítás a Freesia színvilága. Azok a mennyasszonyok, akik nyárra tervezik az esküvőjüket és szeretik a karakteres színeket, mindenképpen válasszák a Celosia Orange árnyalatát.

Fotó: Glázer Attila

Akinek az álomesküvőjét mi szervezzük meg

Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val nyertesének véleménye: "Mindegyik csokor szép, de nekem ez tetszik a legjobban, mert vidámságot, tavaszi-nyári hangulatot, fiatalságot sugároz."

Freesia árnyalatban
Az idei év kedvelt színe lehet még a tavaszi frézia sárgája, ezüst szürkével, grafittal és egy kis fehérrel. A szín, mely nyarat és vidámságot varázsol az esküvőre. A sugárzó napsárga tele van melegséggel és energiával, ami egy tavaszi vagy nyári esküvőn nélkülözhetetlen. A Freesia a sárga egy ragyogó árnyalata, ami garantáltan feldobja a nagy nap ünnepi hangulatát. Finom szürkével párosítva gyönyörű összhatást kelt. A két szín sikerének titka, hogy ez a párosítás szinte minden stílusú esküvőn jól érvényesül, legyen az elegáns, szabadtéri, vintage vagy rusztikus stílusban megkomponált rendezvény.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Blush pinkben
Az idei év egyik szívesen választott esküvői színe a púder rózsaszín. A pink és a rózsaszín az utóbbi években igen népszerű a menyasszonyok körében. Ennek egy új, izgalmas, finom és ízléses árnyalata a blush pink, ami az idei év egyik kedvence. A klasszikus fehérben megálmodott esküvőket az idén leváltja a vitathatatlanul romantikus hangulatot kölcsönző púderes színvilág. A főként rózsából készített, általában impozáns virágdekorációkat ragyogó arany kiegészítőkkel kombináljuk, ez által fokozva az alkalomhoz illő pompát. Igényes kivitelezéssel olyan összhangot érünk el, melyben a vőlegények is jól érzik magukat.

Fotó: Teodora Photography

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.