Megcsinálom: Teljesítem a Vivicittát!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
futóverseny Telekom Vivicittá új élet projekt albert kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kezdj új életet a Life.hu-val! felhívásunkra több ezren küldtétek be újévi fogadalmaitokat. Hosszas megbeszélések, éjszakába nyúló egyeztetések eredményeként kiválasztottuk azt a három szerencsés hölgyet, akinek szakértői csapatunkkal karöltve segítünk megvalósítani az álmait. Elsőként Kinga történetét ismerhetitek meg.

Kinga azt határozta el, hogy a nemrégiben véget érő kemoterápiás kezelése után ismét új erőre kap és lefutja a Telekom Vivicittá versenyének egyik távját. Szeretné megmutatni - környezetének, 21 hónapos ikergyermekeinek, és magának is - hogy egy erős, életvidám nő, ha akar, fel tud állni még egy ilyen szörnyű tragédia után is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Felkészülésének minden lépését nyomon követhetitek a kereskedelmi csatornák egyes tévéműsoraiban, a megújult Life.hu weboldalon videók, cikkek formájában, de Kinga személyes blogbejegyzéseit is olvashatjátok majd. Hamarosan indul Facebook-oldala, ahol napi szinten tájékozódhattok arról, hol áll a céljai elérésében. Drukkoljunk együtt, hogy sikerüljön Kingának megvalósítani az álmát!

Adatlap

Név: Albert Kinga
Életkor: 36 év
Családi állapota: férjezett, egy 21 hónapos ikerpár anyukája

Nézd meg Kinga bemutatkozó kisfilmjét itt:

A felkészülést a Life.hu sztárszerzői vezetik: Kinga edzéseit Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok irányítják majd, míg speciális étrendjét Miháldy Kinga és Zentai Andrea, az Országos Élelmezés- és táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) munkatársai állítják majd össze. A nőiesség megélésével kapcsolatban Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? team vezetője fog tanácsot adni, míg a lelki megpróbáltatásokon Szily Nóra, coach fogja Kingát átsegíteni.

Szakértőink bemutatkozó kisfilmjét itt nézheted meg:

Kezdj új életet a Life.hu-val!http://www.life.hu/csalad/20140121-a-te-almaidat-valtjuk-valora-ime-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-nyertesei.htmlKiválasztottuk azt a három szerencsést, akinek segítünk megvalósítani az álmait. Ismerd meg őket!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.