Hoppá! Károly és Kamilla távoli rokonok?

Forrás: AFP/Raveendran -
házasság vérfertőzés Kamilla walesi hercegnő Károly herceg szerető dédszülő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi herceg és Kamilla viszonya már régóta tart, de az esküvőjükre elég sokat kellett várni. Végre kiderült a meghökkentő indok, hogy miért!

A történet a pár dédszüleihez, VII. Eduárd királyhoz és Alice Keppelhez nyúlik vissza, akik, míg látszólag boldog házasságban éltek mással, egymásba szerettek és titkos viszonyba kezdtek. Állítólag ennek gyümölcse Alice kisebbik lánya, Sonia, aki történetesen Kamilla nagymamája. Vagyis Kamilla és Károly, bár távoli, de rokonai egymásnak.

Forrás: AFP/Raveendran

A szerelmesek életét sokáig megkeserítette ez a szál, ugyanis a királyi család tartott a vérfertőzés veszélyétől. Ezért nem házasodhattak össze a '70-es években, és ezért nem vállalhattak közös gyermeket sem – adta hírül a Best magazin. Micsoda szerelmi szálak!

Hódi Pamela 139 ezerért kapott új ruhákathttp://www.life.hu/bulvar/20140130-hodi-pamelat-a-tv2-n-futo-edes-elet-szereplojet-parja-berki-krisztian-draga-ruhakkal-kenyezteti.htmlBerki Krisztián vásárolni vitte Pamelát, aki nem fogta vissza magát, így több csomag ruhával távoztak.TV + Bulvár--Megszületett Völgyesi Gabi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140130-volgyesi-gabinak-a-unique-egyuttes-enekesnojenek-megszuletett-masodik-kisfia.htmlA Unique együttes énekesnőjének második kisfia programozott császármetszéssel jött világra.Család--Elhunyt Jancsó Miklóshttp://www.life.hu/news/20140131-jancso-miklos-filmrendezo-93-eves-koraban-elhunyt.html93 éves korában meghalt az egyik legismertebb magyar filmrendező. A hírt Mészáros Márta, Jancsó korábbi felesége is megerősítette – tudta meg a hvg.hu.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.