Bűbájos kisfiával jótékonykodik Shakira

Forrás: MTI -
Kolumbia iskola jótékonyság Shakira alapítvány Gerard Piqué Milan Piqué Mubarak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csípő- és fenékrázás koronázatlan királynője Milan babával a karjában egy jótékonysági rendezvényen járt Kolumbiában. Annyira szépek együtt!

Megint elolvadtunk Shakira kisfiától! A kolumbiai énekesnő karjában Milan Piquével ellátogatott a támogatásával létrejött alapítványi iskola megnyitójára a kolumbiai Cartagenában. Azok a hatalmas, érdeklődő szemek, az a húsos száj, annyira gyönyörű ez a gyerek!

Forrás: MTI/EPA/EFE/Ricardo Maldonado Rozo

Volt kitől örökölnie a klassz vonásokat, hiszen mamája elragadó, de papája, a focista Gerard Pique sem rossz parti. (Persze tudjuk, a szíve már foglalt.) Legutóbb egyébként a sztárpár a kicsi egyéves születésnapját ünnepelte és egy vicces képet posztoltak az apróságról.

Édes hajjal pózol Shakira 1 éves kisfia, Milanhttp://www.life.hu/trend/20140125-edes-hajjal-pozol-shakira-es-gerard-pique-1-eves-kisfia-milan.htmlJanuár 22-én egy éves lett a szépséges énekesnő és Gerard Piqué kisfia. Shakira pár nappal a kicsi születésnapját követően egy édes képet tett ki közösségi oldalára. A pár ráadásul családbővítésen gondolkodik.TrendOrigo10 dolog, amit soha ne mondj egy terhes nőnek - A leggyakoribb bántó megjegyzésekhttp://www.life.hu/csalad/20140218-10-dolog-amit-soha-ne-mondj-egy-terhes-nonek.htmlAz áldott állapot kétségkívül jó, kivéve akkor, amikor bugyuta, olykor sértő megjegyzéseket kapunk a hasunk méretére, súlyban gyarapodó testünk küllemére. Íme, a leggyakoribb megjegyzések, amiktől a terhes nők hormonháztartása biztosan kileng – és nem éppen a jótékony irányba.Család--Így óvja Caramel a kedveséthttp://www.life.hu/csalad/20140225-caramel-enekes-cuki-kepet-posztolt-amin-terhes-kedveset-feltve-ovja.htmlAz énekes cuki képet posztolt a közösségi oldalán. Látszik rajta, hogy úszik a boldogságban kedvese, Szilvi oldalán, aki első kisbabájukat várja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.