színésznő terhesség Scarlett Johansson várandós gyermek Romain Dauriac sztár kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint kisbabát vár a férfiak kedvelt szexbombája, a 29 éves Scarlett Johansson. A színésznő, aki egyébként smink nélkül is álomszép, fél éve jelentette be eljegyzését, most pedig terhességének hírét sem cáfolta meg.

Scarlett Johansson anya lesz - tájékoztat több forrásra hivatkozva az E! News, akik címlapjukon exkluzív hírként tálalták a szépség terhességét.

Forrás: AFP//Martin Bureau

A 29 éves Oscar-jelölt színésznőt tavaly szeptemberben jegyezte el Romain Dauriac francia újságíró és reklámügynökség-tulajdonos, és máris az első közös gyermeküket várják. Korábban Ki vagy te, Mr. Johansson? című cikkünkben mutattuk be, ki is ez a titokzatos férfi a világ egyik legszexisebb nője mellett.

Az Oscar-gála legszebb kismamáihttp://www.life.hu/csalad/20140303-kismamak-az-oscar-galan-bruce-willis-neje-emma-heming-elsa-pataky-magyar-szarmazasu-szineszno-olivia.htmlBruce Willis fiatal felesége, Emma Heming, és az ikrekkel várandós, magyar származású Elsa Pataky és Olivia Wilde sem hagyta ki az év legnagyobb filmes eseményét. Pezsgő helyett azonban minden bizonnyal csak gyümölcslével koccintottak.Család--Világsztárok, akiket csúfoltak gyerekkorukban http://www.life.hu/csalad/20140303-vilagsztarok-akiket-csufoltak-gyerekkorukban.htmlA tökéletes külsővel és még tökéletesebb bankszámlával megáldott világsztárok is voltak gyerekek. Ám ekkor még ők is ugyanolyan átlagos kisfiúk és kislányok voltak, mint bármelyikünk. Nem meglepő hát, hogy az is megesett velük, mint bármelyik másik átlagos gyerekkel: csúfolták, kinevették őket. Ők viszont erőt merítettek a sorozatos zaklatásból és megaláztatásból és a létra legtetejére küzdötték fel magukat. Akkor? Ki is nevet a végén? CsaládHogy megnőtt a kis György herceg!http://www.life.hu/csalad/20140302-uj-foto-gyorgy-hercegrol-es-katalin-hercegnorol.htmlMíg a DailyMail cikke arról értekezik, hogy megtalálta-e már Katalin hercegné és Vilmos herceg a tökéletes dadát, addig mi nem tudjuk eldönteni, vajon a kis Györgyöt látjuk a fotón, vagy valaki mást.Család--Megszületett Gwen Stefani harmadik kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140302-megszuletett-gwen-stefani-es-gavin-rossdale-harmadik-gyermeke.htmlFebruár utolsó napján megszületett az énekesnő harmadik gyermeke.Család--Sztárok, akik haragban vannak a szüleikkelhttp://www.life.hu/csalad/20140224-vilagsztarok-konfliktusai-edesanyjukkal.htmlAz anya-lánya konfliktus bármelyik családban felütheti a fejét, akár a legapróbb nézeteltérés miatt is. Nincs ez máshogy a világsztárok esetében sem. Íme, a leghíresebbek.CsaládAFPIgazi szépség az újszülött holland hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20140228-viktoria-cservenyak-magyar-szarmazasu-holland-hercegno-es-ferje-jaime-bernardo-holland-herceg.htmlViktória Cservenyák és férje, Jaime Bernardo holland herceg először mutatták meg újszülött kislányukat.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.