cukiság kép Rubint Réka kisfiú Zalán Schobert Norbert születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és felesége, Réka legkisebb gyermeke, Zalán hároméves lett. A boldog anyuka ebből az alkalomból közösségi oldalán ünnepelt. 

Réka mindhárom gyermekét imádja. A legnagyobb, Lara utána következik Norbika és a legkisebb Zalán, aki már nem is olyan kicsi, hiszen a napokban töltötte be 3. életévét. Réka ebből az alkalomból közösségi oldalán köszöntötte kisfiát.

Forrás: facebook/Rubint Réka

„A legcsodálatosabb dolog, ami történhetett velem, hogy 3 évvel ezelőtt megszülettél, és apró pici lényeddel minden egyes nap, minden egyes pillanatát bearanyozod.
"Az vagy nekem, mint földnek az ég.
Az vagy nekem, mint égnek a kék.
Az vagy nekem, mint télnek a hó.
Az vagy nekem, mint csendnek a szó."
Boldog 3. születésnapot Drága Kicsi Zizmikém" – írta Réka a megható kép mellé közösségi oldalán.

A 7 leggyakoribb hiba, amit szülőként elkövethetünk – és el is követünkhttp://www.life.hu/csalad/20140304-a-7-leggyakoribb-hiba-amit-szulokent-elkovethetunk-es-el-is-kovetunk.htmlMinden gyerek más és más, mind külön személyiség, mindenkinek saját karaktere van. Ezt figyelembe véve kell kialakítanunk a saját nevelési módszereinket, hiszen minden gyerekhez más út vezet. Ám vannak olyan egyetemes buktatók, amiket szülőként gyakran elkövetünk. Íme, a leggyakoribbak.Család--Szoptatós fotókkal kampányolnak az apákhttp://www.life.hu/csalad/20140307-szoptatos-kampanyfotokkal-hivjak-fel-a-figyelmet-az-apak-arra-hogy-kiallnak-a-nok-mellett.htmlÍgy hívják fel a figyelmet arra, hogy támogatják a szoptató nőket.Család--12 szuper ötlet, amivel feldobhatod az unalmas falfelületekethttp://www.life.hu/csalad/20140228-12-szuper-otlet-amivel-feldobhatod-az-unalmas-falfeluleteket-kulonbozo-egyedi-es-otletes.htmlEgy szoba unalmas falfelületeit sokféleképpen feldobhatod - egy kis kreativitás csodákra képes. Megmutatjuk, hogy néhány egyszerű kiegészítővel és egy nagyszerű ötlettel milyen grandiózus hatást érhetsz el. Íme!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.