Dobó Kata színésznő totó ajándék gyermekkor férj születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nemrég töltötte be 40. életévét, és ebből az alkalomból férje különleges ajándékkal lepte meg.

Kata, aki nemrég szépségtrükkjeiről vallott, a 40. születésnapján is tündökölt, ahol megható, nosztalgiával átszőtt ajándékkal lepték meg.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A párom összerakott egy kisfilmet a fotóimból egészen csecsemőkoromtól kezdve, hogy lássuk, miből lesz a cserebogár. A barátaim és az édesanyám is meghatódott a fotók láttán" – mesélte Kata. „Az első modellfotóimon jót mosolyogtam, a film végét pedig egy Szofival közös kép zárta" – mondta a színésznő, akinek gyermekkori fotóit itt nézheted meg:

Rubint Réka ünnepelhttp://www.life.hu/csalad/20140310-schobert-norbi-es-felesege-rubint-reka-kisfia-zalan-harom-eves-lett-a-buszke-anyuka-ebbol-az.htmlSchobert Norbi és felesége, Réka legkisebb gyermeke, Zalán hároméves lett. A boldog anyuka ebből az alkalomból közösségi oldalán ünnepelt. Család--Som-Balogh Edina: „Jöhet a második baba!"http://www.life.hu/csalad/20140306-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-szinesznoje-ferjevel-keszen-all-hogy-meg-egy-gyermeket-vallaljon.htmlA Barátok közt színésznője és férje - látva, kisfiúk mennyire nyitott a gyerekek társaságára - úgy döntöttek, itt az ideje, hogy Noel kistestvért kapjon.Család--Hujber Feriéknél jön a második gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20140228-hujber-feri-szinesz-felesege-cynthia-terhes-es-masodik-gyermekuket-varja.htmlHujber Feri felesége, Cynthia második kisbabájukat várja. A színész szárnyal a boldogságtól.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.