Exkluzív: Ördög Nóra ismét babát vár - nekünk nyilatkozott a boldog apuka!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
baba Mici Nánási Pál család terhes Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várva várt örömhír! Ördög Nóra ismét babát vár! A boldog édesapa, a Life.hu sztárszerzője mesélt az örömteli eseményről.

Nánási Pál és Ördög Nóra ismét szülők lesznek. Mici édesanyja pocakján keresztül "beszélget" kistestvérével, akiről egyelőre nem lehet tudni, hogy fiú lesz-e vagy lány?! Az intim pillanatról készült képet ITT nézheted meg! Gratulálunk a bővülő családnak!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A Life.hu-nak a boldog apuka, sztárszerzőnk, Nánási Pál ezt mondta: "Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg gratulációt! Én általában fotókkal szoktam kifejezni, hogy mit is gondolok, úgyhogy ezt a hatalmas boldogságot nehéz most szavakba öntenem! Képekbe sem lesz egyszerű, de mindent el fogok követni, hogy sikerüljön."

A RTL Klub hiradójának stábja el is érte a boldog kismamát telefonon - az erről készült videót itt nézheted meg:

Így ír Nóra a blogján az örömhírről:

"Kis csodám. Megtörtént velünk a csoda. Másodszor is. Ha azt kérdezitek, terveztük-e a második babát, azt mondom, persze, tudatosan nem tettünk ellene. Az előzmények ismeretében azt hiszem, ez nem is meglepő. De hogy számítottunk-e arra, hogy így, spontán, derült égből, ilyen gyorsan, ilyen váratlanul megtörténik? Álmunkban sem gondoltuk volna... Megkaptam az újabb leckét, a legnehezebben felfoghatót... A megdönthetetlen bizonyítékot, hogy mennyire fejben dőlnek el a dolgok! Tanulom, de még mindig alig hiszem el... Pedig mondogatták annak idején, mikor Mici végre megfogant, hogy majd csak figyeljük meg: ha egyszer beindulnak a dolgok... Hát, most alaposan megfigyeljük :-) Kezemben az én kalimpáló, gagyarászó, örökmozgó Micimmel, pocakomban az 5 hónaposan gömbölyödő kis ficergővel aligha lehet nálam boldogabb ember a földön...

Azt hiszem, erre mondják, hogy igazán kerek a világ!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.