Kiderült, hogy kisfiú vagy kislány lesz Caramelék gyermeke

Forrás: -facebook/Molnár Ferenc Caramel -
Caramel kislány család terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Ferenc Caramel kedvese korábban már megvette az első babaruhát, ám ekkor még nem is sejtették, hogy kisfiuk vagy kislányuk születik majd. Most végre kiderült.

Az énekes közösségi oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt: "kislányunk lesz!" Gratulálunk!

Forrás: -facebook/Molnár Ferenc Caramel

Cuki babaruhát vettek Caramelékhttp://www.life.hu/csalad/20140317-caramel-es-varandos-kedvese-mar-megvettek-az-elso-babaruhat.htmlAz énekes és kedvese máris beszerezte az első ruhácskát a születendő gyermeknek. Vajon kék vagy rózsaszín a rugdalózó?Család--Így óvja Caramel a kedveséthttp://www.life.hu/csalad/20140225-caramel-enekes-cuki-kepet-posztolt-amin-terhes-kedveset-feltve-ovja.htmlAz énekes cuki képet posztolt a közösségi oldalán. Látszik rajta, hogy úszik a boldogságban kedvese, Szilvi oldalán, aki első kisbabájukat várja.Család--Caramel: "Öt-hat terhességi tesztet is megcsináltunk"http://www.life.hu/csalad/20140221-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-caramel-enekes-es-parja-szilvi-babat-varnak.htmlMint ahogy a Life.hu megírta, a Megasztár egykori győztese hamarosan apai örömök elé néz. Kedvese, Szilvi terhes, a baba szeptemberben születik meg. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.