Nánási Pál homok Ördög Nóra tengerpart nyaralás Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mici homokban mászó fotójáról erre lehet következtetni.

„Indul a homokmánia" - ezzel a címmel rakott ki egy cuki fotót oldalára a Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál. A felvételen Ördög Nóra és Pali kislánya, Nánási Mici négykézláb kúszik-mászik a homokban. Ebből arra lehet következtetni, hogy a kis család Európát elhagyva, valami jó meleg helyen pihen. Reméljük, hamarosan csepegtetnek még egy-két nyaralós fotót magukról. Addig is kukkantsátok meg Mici nyaralós fotóját ITT!

Forrás: RTL Klub

Egy kutya és egy kislány különleges kapcsolatahttp://www.life.hu/csalad/20140318-egy-kislany-harper-es-az-angol-bulldog-lola-kutya-kulonleges-kapcsolata-kepeken.htmlAkár két testvér, úgy éli mindennapját Harper és angol bulldogja, Lola.CsaládOrigoTudtad? Világsztárok, akiket örökbe fogadtakhttp://www.life.hu/csalad/20140307-tudtad-vilagsztarok-akiket-orokbe-fogadtak.htmlAz Egyesült Államok korábbi elnökét, Bill Clintont csakúgy, mint a nemrég elhunyt Dél-Afrikai Köztársaság Elnökét, Nelson Mandelát is örökbe fogadó szülők nevelték fel. De rajtuk kívül is számos olyan hírességet ismerünk, akiket gyerekkorukban adoptáltak. Íme, néhány közülük. Család--Félmillióba került Andy Vajna és Timi új családtagjahttp://www.life.hu/csalad/20140318-andy-vajna-es-vajna-timea-uj-csaladtagja-a-nyolchetes-berni-pasztorkutya-felmillio-forintba-kerult.htmlA nyolchetes kölyökkutyának végleges neve még nincs, de ha ügyes lesz, akár filmforgatásokra is viszik majd. Hollywoodi sztár lesz belőle?Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.